Nog 27 dagen

veelgestelde vragen

Heb je een vraag of kun je iets niet vinden? Check eerst de veelgestelde vragen voor een antwoord op jouw vraag. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op.

algemeen

Wanneer is ASM Student Festival?

ASM Student Festival 2024 is op vrijdag 17 mei van 16.00 tot 23.00 uur.

Waar is het ASM Student Festival?

Locatie
Het festival vindt plaats op de Stadsblokken in Arnhem. De locatie is zowel industrieel, bebost en kijkt uit op de Rijn. Let op: Ondergrond is zand.

Adres
Stadsblokken 1
6841 Arnhem
Nederland

We raden je aan om lopend, met de fiets of met het OV te komen!

Fiets
De beste keus is om op de fiets te komen. Je parkeert direct voor de ingang in de ruime fietsenstalling. Na afloop is de fietsenstalling uiteraard verlicht. Je kunt het beste aanfietsen vanaf de Stadsblokkenweg.

Openbaar vervoer
Vanaf Station Arnhem is het terrein goed aan te lopen of ga je met het pontje het water over. Pak dus de trein of fiets en stap uit bij Arnhem Centraal Station. Vanaf daar is het circa 15-20 minuten lopen via de Nelson Mandelabrug, linksaf de Stadsblokkenweg op.

Welke artiesten komen er?

Het programma wordt op 9 april bekend gemaakt. Check in op Instagram en mis 't niet!

Is het gratis?

Ja, het ASM Student Festival is gratis toegankelijk en alléén voor studenten van aangesloten scholen. Je hebt een (gratis) kaartje nodig, te ontvangen via een unieke code in je schoolmail.

Hoeveel studenten komen er?

Er is voor maximaal 15.000 studenten plek op het festivalterrein. 

In totaal volgen zo'n 50.000 studenten een opleiding aan het MBO of HBO in de regio.  

Check in op Instagram en mis 't niet.

Geldt er een minimumleeftijd?

Nee, het festival is toegankelijk voor alle studenten die uitgenodigd zijn.

Hoe kom ik aan een kaartje?

9 april ontvang je via school een e-mail met het programma en de mogelijkheid om een kaartje te claimen. Het kaartje is gratis, staat op naam en is niet overdraagbaar.

In totaal zijn er 15.000 kaarten beschikbaar en op=op.

Check in op Instagram en mis 't niet.

Tickets

k kan niet in mijn schoolmail, wat moet ik doen?

Neem contact op met jouw school en vraag hulp bij het inloggen.

Ik kan de mail met de code niet vinden

De mail met jouw unieke vouchercode is vanuit jouw school verstuurd naar je schoolmail. 

Mijn vouchercode werkt niet

Heb je de code goed gekopieerd? Met een extra spatie werkt de code niet. 

Heb je de code ingevuld en per ongeluk je browser weg geklikt of geeft het systeem aan dat je code niet meer geldig is? 

Elke code is slechts eenmalig te gebruiken. Als je de browser te vroeg hebt afgesloten, werkt je code weer over 20 minuten. Probeer het daarna opnieuw.

Kan ik mijn kaart overdragen?

Nee, dit is niet mogelijk. De kaart die jij hebt geclaimd is persoonlijk en staat gekoppeld aan jouw naam. Bij de entree moet jij je ook legitimeren.

Hoeveel kaartjes kan ik kopen?

Je kunt per vouchercode 1 ticket claimen. Deze is persoonsgebonden en is niet overdraagbaar.

Ik heb nog geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?

Als je je ticket(s) niet meer kan vinden of de bevestigingsmail met je downloadlink kwijt bent, dan kan je de bevestigingsmail opnieuw aanvragen via deze link.

Help! Ik kan mijn kaarten niet meer terugvinden, wat nu?

Allereerst te gek dat je erbij bent! De bevestigingsmail is verstuurd door onze ticketingpartner Paylogic naar het emailadres wat je bij het bestellen hebt gebruikt. Je kunt in je inbox zoeken op ‘Paylogic’ om deze mail terug te zoeken. Soms komen ze in de Spamfolder terecht, check daarom ook de Spambox. 

Na het claimen van jouw kaart zal je een bevestigingsmail ontvangen.

Let op: Je ontvangt nog niet meteen je tickets in deze mail. De tickets ontvang je een week voor het evenement.

Als je je ticket echt niet meer kan vinden of de bevestigingsmail kwijt bent, dan kan je de bevestigingsmail opnieuw aanvragen via deze link. Let op: gebruik wel het mailadres waar je de ticket mee hebt besteld.

Indien je er niet uitkomt dan kun je contact opnemen met de servicedesk van Paylogic. Zij kunnen je verder helpen m.b.t. jouw Paylogic account en wachtwoord en het (opnieuw) opsturen van de kaarten.

Ik kom er niet uit, wat nu?

Geen paniek! Wij zijn er om je te helpen. Je plek in de wachtrij om je ticket te claimen wordt onthouden. Vul het contactformulier in en lees de mail aandachtig door. 

Praktische informatie

Moet ik geldige legitimatie meenemen?

Ja, bij het betreden van het festivalterrein van ASM Student Festival kan de beveiliging om je legitimatie vragen om je naam en leeftijd te controleren. Een paspoort, identiteitskaart en rijbewijs worden geaccepteerd als legitimatiebewijs.

Hoe kan ik eten en drinken kopen?

Al het eten en drinken wordt gekocht met munten. Deze zijn op het festivalterrein te koop. Ze kunnen zowel met cash als met pin betaald worden. Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen op het festivalterrein van het ASM Student Festival.

Wat kosten de munten?

Munten voor ASM Student Festival worden per strips van 3,5 munt verkocht voor de prijs van € 12,50. Munten kunnen per pin en contant betaald worden.

Stel, ik heb na afloop munten over. Kan ik mijn munten nog retourneren?

Het is niet mogelijk aangekochte munten te retourneren of in te wisselen voor geld. 

De kassa’s op het ASM Student Festival sluiten een kwartier voor het einde van het festival, hierna is het niet meer mogelijk om munten te kopen. Ook de foodtrucks en tenten sluiten een kwartier voor het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk munten in te wisselen bij de foodtrucks en tenten. De bar sluit tegelijkertijd met het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk om munten in te wisselen bij de bar. 

Munten zijn maar één jaar/editie geldig. 

Kan ik tussentijds het terrein verlaten?

Het is helaas niet mogelijk om het terrein van het ASM Festival tussentijds te verlaten om op een later moment weer terug te keren.

Zijn er sigaretten en tabak op het festivalterrein verkrijgbaar?

Nee, op het terrein van ASM Student Festival worden geen sigaretten en tabak verkocht.

Faciliteiten

Zijn er kluisjes aanwezig?

Op het terrein zijn helaas geen kluisjes aanwezig. We raden je daarom ten strengste aan om zo min mogelijk kostbare spullen mee te nemen. ASM Student Festival is niet aansprakelijk voor kwijtgeraakte persoonlijke eigendommen.

Is er een rolstoel deck aanwezig?

Er is een rolstoel deck aanwezig op het ASM Student Festival. Je kunt een plaats reserveren voor dit deck via [email protected]

Doe dit direct nadat je je kaartje hebt geclaimd, er zijn dus geen speciale toegangskaarten. Per rolstoel is maximaal één begeleider toegestaan op het deck. Er is namelijk een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Let wel: de Stadsblokken zijn niet erg rolstoelvriendelijk vanwege de ondergrond van het terrein (zand). Ons parkeerterrein ligt op 1 km van de ingang, de weg hiernaartoe is wel verhard.

Kan ik eten en drinken meenemen?

Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen naar het festivalterrein. We doen ons best om een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan te bieden. Voor ieder wat wils.

Mag ik een foto/filmcamera meenemen?

Het is niet toegestaan om professionele foto en/of filmapparatuur mee te nemen op het festivalterrein. Hieronder worden foto- en videocamera's verstaan met zoomlenzen en afneembare accessoires.

Camera's zonder verwisselbare lens zijn toegestaan op het ASM Student Festival.

Wil je professionele foto's maken? Neem contact op en/of doe een persaanvraag via ons contactformulier.

Mag mijn paraplu mee het terrein op?

Een paraplu is in verband met de veiligheid en het zicht van je medebezoekers helaas niet toegestaan. Mocht het regenen, dan zijn er poncho's beschikbaar bij de barren (zolang de voorraad strekt).

Zijn er oordoppen op het terrein verkrijgbaar?

Bij ASM Student Festival vinden we het belangrijk dat je niet alleen nu maar ook in de toekomst kan genieten van muziek. Daarom kun je op al onze evenementen oordoppen kopen van dOb Hearing Protection mét muziekfilter zodat je jouw oren kan beschermen en kan blijven genieten van de beste artiesten. Of koop je oordoppen op www.dob-hearing.com.

Zakelijke mogelijkheden

Wat zijn de zakelijke mogelijkheden op het ASM Student Festival?

Het ASM Student Festival is een ontmoetingsplek voor studenten en potentiële werkgevers in de regio, waarbij mogelijkheden worden geboden voor stages, studentenwerk en toekomstige banen.

Meer informatie is hier te vinden. 

Overig

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

De algemene voorwaarden zijn hier te vinden. 

Waar vind ik het privacy & cookie statement?

Het Privacy & Cookie Statement vind je hier

Waar vind ik de huisregels van ASM Student Festival?

De huisregels vind je hier